22. Dragan Duvnjak

Dragan Duvnjak je rođen u Sarajevu 9.9.1977. Završio je O.Š. Silvije Strahimir Kranjčević te Prvu gimnaziju, a diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu. Trenutno je zaposlen u BH Telekomu i posjeduje  stručna znanja iz: projektovanja i održavanja telekomunikacijskih mreža; prenosnih i optičkih sistema u telekomuniakcijama; sistema upravljanja kvalitetom.

Dragan je član SDU BiH od decembra 2013. godine, a ulazak u SDU mu je prvi politički angažman. Trenutno je potpredsjednik Kantonalne Organizacije Sarajevo SDU BiH.

  • Stručna analiza stanja i načina očuvanja arhivske građe, muzejskih eksponata, umjetničkih djela, knjiga, fimskih, video i audio zapisa koje se nalaze u depoima javnih ustanova KS.
  • Provjera usklađenosti rada javnih ustanova KS sa zakonom o arhiviranju.
  • Pojednostavljenje protokola pristupa dokumentima arhivske građe koja se nalazi u depoima javnih ustanova KS (npr. Zavod za zaštitu kulturno-historijskog i prirodnog naslijeđa Sarajevo, Arhiva BiH i sl.).
  • Izrada plana digitalizacije dokumenata arhivske građe.

Imate pitanje za mene? Kontaktirajte me putem emaila:Zajedno za promjene - Pravi izbor

Predstavljamo listu kandidata Kantonalne organizacije Sarajevo Socijaldemokratske unije BiH. Na izbore u 2014. godini izlazimo u sklopu koalicije Zajedno za promjene. Okupili smo odgovorne i poštene ljude na jednom mjestu, i želimo da Vam predstavimo naše konkretne planove za poboljšanje ekonomske i društvene situacije u zemlji. Mi smo prva partija u Bosni i Hercegovini koja nudi svojim biračima da na osnovu definisanih politika i ponuđenih rješenja odaberu kandidate koji će ih najbolje predstavljati u tijelima zakonodavne i izvršne vlasti.